چگونه هرزبانی رو یاد بگیریم؟

ساخت وبلاگ

یادگیری زبان از موضوعاتی هست که افراد خیلی زیادی رو درگیر خودش کرده. یادگیری هرزبانی دنیایی جدید به روی هرکس باز می کنه. علاوه بر این که کلمات و ساختارهای جدیدی یاد میگیری، با فرهنگ و طرز زندگی مردمی متفاوت در جاهای مختلف آشنا می شوی. در ادامه مطلب چند نکته درباره یادگیری زبان با شما در میان می گذاریم.

1. زمان بر بودن یادگیری زبان

باید قبول کنیم که یاد گرفتن زبان فرایندی طولانی مدته و برای این که بتونی زبانی رو به طور کامل یاد بگیری باید حداقل به مدت چند سال به مطالعه و یادگیری ادامه بدی. به همین خاطر اکثر تبلیغاتی که درباره یادگیری زبان در دوره های زمانی خیلی کم وجود داره دروغی بیش نیستن. چیزی که مهمه اینه که از یادگیری زبان لذت ببری. صبر و حوصله داشته باشید و به راهتون ادامه بدید.

2. کلاس برید

اگه می تونید و امکانش رو دارید به کلاس برید. اگه به تنهایی شروع به یادگیری بکنید احتمال این که در وسط راه یادگیری رو ول کنید و ناتمام بگذارید بیشتره در حالی که اگر کار رو به صورت گروهی آغاز کنید فرایند یادگیری سریعتر و بهتر میشه. یادگیری در کلاس مزایای زیادی داره. مثل تکرار مطالب آموخته شده با هم کلاسی ها، گرفتن انگیزه با حضور بین افراد درگیر با یادگیری زبان و ... .

اگه توانایی و امکان رفتن به کلاس رو ندارید باز هم مشکلی نیست. حتی میشه زبان رو به صورت رایگان یاد گرفت. کلی سایت، گروه، کانال، مطالب صوتی و تصویری و برنامه های مختلف گوشی و کامپیوتر هستند که میتونید به هر مدتی که امکانش رو دارید به یادگیری زبان بپردازید. حتی گروه هایی مجازی هستند که افراد علاقمند رو دور هم جمع کرده و با تشکیل گروه یادگیری به یادگیری زبان کمک می کنند.

3. لغت یاد بگیرید

به نظر من مهمترین قسمت هر زبانی لغات و کلمات اون زبان هستند. درسته که گرامر، نوشتار و شنیدار هم مهم هستند ولی با یادگیری لغات فهم و درک شما از زبان افزایش پیدا می کنه. سعی کنید در این بخش تمرکز بیشتری داشته باشید و دایره لغاتتان را افزایش دهید. از سختی های یادگیری لغات این هست که لغات پس از یادگیری فراموش می شوند. برای این که فراموشی لغات به حداقل برسه توصیه می کنم که از این دو روش استفاده بکیند: یه روش اینه که لغات رو در زندگی روزمره خود به کار ببرید. همه ما در طی روز در ذهنمون با خودمون حرف میزنیم. (مثل باید این کار کنم، فلان چیز رو باید بردارم و ...) سعی کنید این عبارات رو به زبانی که یاد میگیرد برای خودتون تکرار کنید. استفاده روزانه از لغاتی که یاد می گیرید، احتمال فراموش کردن آن ها را به مقدار زیادی کاهش می دهد. روش دوم استفاده از جعبه لایتنر هست. کسایی که با جعبه لایتنر آشنا نیستند با کلیک بر روی این لینک می تونند در این باره اطلاعات بیشتری پیدا کنند.

4. ارتباط با افرادی که زبان مادریشان زبانی است که یاد می گیرید

در عصر حاضر می توان به راحتی با آن سر دنیا در ارتباط بود. نرم افزارهای مختلفی برای این کار وجود دارند. با کمی جست و جو در گوگل می توانید با افرادی که زبان محلی آن ها زبانی است که شما یاد می گیرید، در ارتباط باشید. این کار باعث می شود که آموخته های خود را به کار ببرید و اشکالات و معایبتان را رفع کنید.

5. یادگیری زبان را برای خودتان جالب و سرگرم کننده کنید

کی گفته که یادگیری زبان چیزی حوصله سربر و خسته کننده هست؟ منابع مختلفی برای یادگیری زبان هست. با استفاده از منابع متنوع یادگیری زبان رو به یه بازی تبدیل کنید. درسته که خوندن کتاب به یادگیری زبان کمک می کنه ولی از منابع دیگه هم نباید غافل شد. پادکست های مختلفی هستند که به یادگیری زبان کمک می کنند. فیلم های مختلفی هستند که متناسب با سطح معلومات شما دسته بندی می شن. نرم افزارها و اپلیکیشن های زیادی هستند که یادگیری زبان رو به یه بازی تبدیل می کنن. فلش کارت های مختلفی هستند که برای مرور لغات کاربرد دارن. کلی سایت با مطالب مختلف هست که مشغول یادگیری زبان هستند. تنها کافیه که یه سرچ کوچیک بکنید و این منابع رو پیدا کنید.

 

در پایان هرگونه سوال، پیشنهاد و نظری در این باره دارید با ما در میون بذارید.

معلم...
ما را در سایت معلم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 2hammechizb بازدید : 243 تاريخ : پنجشنبه 14 آذر 1398 ساعت: 22:39